Corendon Airlines: meer aanbod vanaf Weeze - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon Airlines: meer aanbod vanaf Weeze

Door: | 6 januari, 2020

Corendon Airlines breidt het aantal vluchten vanaf Airport Weeze de komende zomer verder uit. De airline start in het komende zomerseizoen een nieuwe verbinding van Weeze naar de Griekse eilanden Kreta (Heraklion) en Rhodos. Ook worden er wekelijks vluchten uitgevoerd naar Hurghada aan de Rode Zee.

In december had Corendon Airlines de Duitse grensluchthaven Weeze al in zijn programma opgenomen als nieuwe vertrekluchthaven voor twee vluchten per week naar Antalya. Op alle routes wordt een Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen gebruikt.
Vliegtickets kunnen online en in reisbureaus worden geboekt. Pakketreizen van bekende touroperators met Corendon-vluchten vanuit Weeze zijn daar ook beschikbaar.

‘Onze nieuwe vertrekluchthaven in Weeze is gemakkelijk te bereiken, de afstanden zijn kort en vooral gezinnen houden van een stressvrije start van hun vakantie op een regionale luchthaven’, zegt Fatih Tunc, Product Manager van Corendon Airlines.
‘Wij zijn ervan overtuigd dat de vier vakantiebestemmingen die wij deze zomer voor het eerst vanaf Weeze aanbieden, zeer goed zullen worden ontvangen door Duitse- en Nederlandse klanten in het grote verzorgingsgebied van Airport Weeze.’

Luchthavendirecteur Ludger van Bebbervan van Airport Weeze is verheugd dat Corendon Airlines deze zomer vier nieuwe vakantiebestemmingen vanaf Airport Weeze aanbiedt. ‘Dit is zeer goed nieuws voor onze klanten en voor de reisbureaus in onze regio.’
Airport Weeze is met 1,2 miljoen passagiers in 2019 één van de internationale luchthavens in Noordrijn-Westfalen. Circa 40 procent van de passagiers heeft de Nederlandse nationaliteit.

De vluchten naar Antalya zijn op zaterdag en gaan per 13 juni van start. Corendon vliegt vanaf 17 juni op de woensdag naar Antalya. De vluchten naar Rhodos zijn op vrijdag en gaan 26 juni van start.
De vluchten naar Heraklion en Hurghada gaan per 1 juli van start. Voor beide bestemmingen is woensdag de vliegdag.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel