Cindy Langbroek van start met True Blue Support - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Cindy Langbroek van start met True Blue Support

Door: | 29 juni, 2020

Cindy Langbroek is officieel van start gegaan met True Blue Support, haar eigen bureau dat ingezet kan worden voor flexibele ondersteuning in de reis- en cruisebranche.

Zij richt zich met haar initiatief op bedrijven die op zoek zijn naar een paar extra ‘handen’ met een brede expertise. ‘True Blue Support is breed inzetbaar voor een korte of langere periode als ondersteuning van het huidige team, als (tijdelijke) vervanging van een medewerker of voor het (her)positioneren van een merk, zee- of riviercruiserederij’, zegt zij.

‘Vaak zijn er tijdens seizoen-gerelateerde piekmomenten, actieperiodes, evenementen en ad hoc situaties extra ‘handen’ nodig, maar zijn die niet beschikbaar, of is niet de juiste expertise beschikbaar’, zegt Langbroek
Zij is inzetbaar bij onder andere sales binnen- en buitendienst, accountmanagement, productontwikkeling en ondersteuning bij beurzen en evenementen.

‘De veelzijdige job die ik ambieer, creëer ik nu zelf’, aldus Langbroek. ‘Ik ben een betrouwbare en loyale partner. Daarnaast staan service en kwaliteit bij mij hoog in het vaandel.
Langbroek heeft 23 jaar ervaring in de reisbranche bij diverse bedrijven en in diverse functies. De laatste jaren was zij vooral actief binnen de cruisesector.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Wil van Leeuwen-Rijkenberg

    een echte allrounder!!! een vakvrouw !!! een doorzetter !!! en…. een stralende verschijning !!!