Cindy Langbroek definitief weg bij Costa Cruises - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Cindy Langbroek definitief weg bij Costa Cruises

Door: | 7 februari, 2020

Cindy Langbroek is na zeven jaar vertrokken bij Costa Cruises. Bij de lancering van een nieuwe structuur voor de Nederlandse markt, besloot ze niet mee te gaan in de nieuwe organisatie.

Lange tijd was zij het gezicht namens de rederij richting reisagenten.
‘Zo’n 7 jaar geleden heb ik een prachtig product in mijn hart gesloten, met veel passie en energie heb ik gebouwd aan het succesvol verder uitbreiden van de positie van Costa Cruises op de Nederlandse markt. Met plezier kijk ik terug op deze bijzondere en onvergetelijke periode en ik ben enorm trots op het resultaat wat er tot nu toe is bereikt’, zegt ze in een mail aan relaties uit de cruisewereld.

‘Ik neem afscheid van Costa Cruises, maar niet van de reisbranche. Ik ga mij de komende tijd oriënteren op mijn nieuwe toekomst. We komen elkaar vast en zeker weer tegen, in welke hoedanigheid dan ook, en daar kijk ik nu al naar uit.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel