Brussels Airlines volgend jaar naar Valencia - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Brussels Airlines volgend jaar naar Valencia

Door: | 4 juni, 2019

Brussels Airlines start 17 februari 2020 met vluchten naar Valencia. De Spaanse stad ontbrak nog in de Europese portefeuille van Brussels Airlines, zowel voor vakantiegangers als voor zakenreizigers.

Valencia is na Madrid en Barcelona de derde grootste stad van Spanje en een van de grootste point-to-point-markten vanuit Brussel. Vanaf februari volgend jaar start Brussels Airlines een vierwekelijkse dienst naar de havenstad aan de zuidoostkust van Spanje, met een vlucht op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Het is de 16-de stad die Brussels Airlines in Spanje aandoet.

Met de lancering van de route naar Valencia door Brussels Airlines zijn alle airlines van de Lufthansa Group nu vertegenwoordigd in de Spaanse stad. Brussels Airlines vliegt naar Valencia met toestellen van het type A319 en A320.
Brussels Airlines optimaliseert op 27 oktober dit jaar ook zijn bestaande netwerk. Er komen meer frequenties naar Alicante (van 3 naar 4 wekelijkse vluchten), Billund (van 14 naar 18 wekelijkse vluchten), Faro (van 1 naar 2 wekelijkse vluchten) en Hurghada (van 2 naar 3 wekelijkse vluchten).

(Visited 79 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel