British Airways biedt excuses aan na noodevacuatie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

British Airways biedt excuses aan na noodevacuatie

Door: | 6 augustus, 2019

British Airways heeft zijn excuses aangeboden aan passagiers aan boord van een vlucht naar Valencia die bij de landing moest worden geëvacueerd. Tijdens de vlucht van Heathrow naar Valencia op maandag vulde de cabine zich kort voor de landing met rook, volgens British Airways als gevolg van een ‘technisch probleem’. Dat meldt de BBC.

Na de landing moesten de passagiers het toestel, een Airbus A321, via noodglijbanen verlaten. Drie passagiers werden naar het ziekenhuis gebracht, maar werden korte tijd later ontslagen.

Een passagier die voor het actualiteitenprogramma Panorama van de BBC werkt, vertelde de omroep dat er ook rook in de cockpit was en dat de piloten zuurstofmaskers op moesten. Volgens haar kwam er tien minuten voor de landing witte rook uit het ventilatiesysteem van het toestel en was er geen officiële mededeling over wat er gebeurde.

Volgens British Airways bleef het personeel na de evacuatie op de luchthaven om de 175 passagiers in de terminal te helpen. Vertraagde klanten kregen een overnachting aangeboden.

(Visited 265 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel