Betine Steenbeek nummer 1 bij Sunny Cars - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Betine Steenbeek nummer 1 bij Sunny Cars

Door: | 23 november, 2019

Betine Steenbeek is de nieuwe nummer 1 van de Smile Society Top 100 van Sunny Cars. Zij is hiermee gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis.

Sunny Cars heeft de 100 leisure reisagenten bekendgemaakt die het afgelopen Sunny kwartaal (augustus, september, oktober) de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt.

De 100 leden van de Smile Society worden drie maanden in het zonnetje gezet met onder andere het Sunny smile pakketje, 30 procent agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20, tien Sunnies cadeau in de vorm van een cadeaucheque ter waarde van 10 euro en een grote reep Tony´s Chocolonely.

De allerbeste verkoper van het kwartaal (nummer 1 in de lijst) is zeker van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis.
‘De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten’, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars. ‘Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we maken ze blij met een leuk Sunny smile pakketje. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.’

Foto: Betine Steenbeek.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel