Belfast trots op congresdelegatie uit Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Belfast trots op congresdelegatie uit Nederland

Door: | 23 november, 2019

De deelnemers van het ANVR-congres in Belfast zijn door Tourism Northern Ireland met open armen ontvangen. In een persbericht dat de toerisme-organisatie vrijdag verstuurde aan alle media in Noord-Ierland wordt het bezoek van ruim 200 reisprofessionals uit Nederland met gepaste trots breed uitgemeten.`

‘Ik ben blij dat de ANVR voor Noord-Ierland heeft gekozen als bestemming voor haar jaarlijkse congres. Het geeft ons een perfecte kans te laten zien wat we te bieden hebben en onze band met de Nederlandse reisindustrie te verstevigen’, zegt John McGrillen, CEO van Tourism Northern Ireland.

Ierland ontving vorig jaar 241.000 bezoekers uit Nederland die goed waren voor ruim 100 miljoen euro aan bestedingen.
Circa 30.000 van deze bezoekers bracht minimaal een nacht door in Noord-Ierland en spendeerden samen zo’n 10 miljoen pond, ofwel 11,6 miljoen euro.

Noord-Ierland, en in het bijzonder Belfast, ontwikkelt zich steeds meer tot populaire bestemmingen voor congressen en events, zegt McGrillen, CEO van Tourism Northern Ireland. De Nederlandse delegatie werd bij aankomst ontvangen met een diner in het Titanic Museum.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel