Belfast nieuw bij Sunair - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Belfast nieuw bij Sunair

Door: | 27 september, 2019

Sunair lanceert Belfast als nieuwe stedenbestemming. De stad, bekend van de scheepswerf waar de Titanic is gebouwd, is te vinden in de nieuwe brochure van Sunair.

Het aanbod in de vertrouwde steden is aangevuld met hotels in onder andere Rome, Dublin, Barcelona, Krakau, Praag, Wenen en Londen. Ook de extra’s zijn uitgebreid om de reis zo compleet mogelijk te maken, met + 5 procent commissie voor de agent.

In de brochure is ook meer aandacht voor combinatiereizen, omdat Sunair merkt dat hier meer vraag naar is. Te denken valt aan combi’s van Rome & Florence, Lissabon & Porto, Boedapest & Wenen, Madrid & Valencia of Malaga, Granada, Cordoba & Sevilla. Sunair regelt ook het vervoer tussen de steden.
In meer dan 30 steden ontvangt de klant bij boeking van een pakketreis een Time to Momo stadsgids. Leuk voor de voorpret, met wandelingen en tips van locals.
De gratis extra’s zijn ook uitgebreid in vier steden: Berlijn (gratis Berliner Currywurst met een drankje), Lissabon (gratis Pasteis de Nata inclusief drankje), Valencia (gratis Horchata met farton) en Madrid (gratis Spaanse Churros).

Er komen Bij Sunair ook weer studiereizen aan. Deze worden gemeld via SJORS. Het gaat om: Sevilla & Malaga (3-7 november), Valencia (10-13 november). Later volgt meer info over de expedities Parijs en Londen.

Het salesteam van Sunair (Hindrika, Marja en Linda), productmanager Annette en directieleden Jan-Bert en Marc zijn sinds vorige week onderweg om reisbureaus te bezoeken.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel