BCD Travel koopt zakenreisgigant in de VS - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

BCD Travel koopt zakenreisgigant in de VS

Door: | 5 augustus, 2019

BCD Travel heeft de Adelman Travel Group in Milwaukee (Wisconsin, VS) overgenomen. Adelman is een van de grootste full-service zakenreisbureaus in Amerika en is volgens een rangschikking van Travel Weekly de nummer 23 wereldwijd.

‘We zijn er erg trots op dat we zo’n prominente TMC als Adelman in de BCD-familie kunnen opnemen’, zegt Craig Bailey, president van BCD Travel Amerika.

‘Onze financiële kracht biedt ons de mogelijkheid te groeien door dit soort acquisities, die voordelen meebrengen voor onze klanten, werknemers, partners en filialen. Het past perfect in onze strategie om organisch te groeien door investeringen in producten en diensten en door overnames van succesvolle organisaties die onze bedrijfswaarden en -cultuur delen.’

Adelman is opgericht in 1985 en heeft ruim 300 medewerkers in dienst met een totale omzet van 675 miljoen dollar. Het klantportfolio omvat bedrijven in de financiële dienstverlening, technologie-, productie- en retailsectors. Adelman is gespecialiseerd in zakenreizen en onkostenbeheer, wereldwijde consolidaties, vakantiereizen, loyaliteitsbeloningsreizen, meetings en incentives, groepsreizen en pakketreizen.

In 2017 sloot Adelman zich aan bij de BCD Travel Affiliates, een netwerk van 30 zakenreisbureaus met samen meer dan 450 locaties die jaarlijks meer dan 5 miljard dollar aan vliegtickets vertegenwoordigen.

(Visited 174 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel