Aruba Tourism Authority lanceert Golf & Dinner event - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Aruba Tourism Authority lanceert Golf & Dinner event

Door: | 30 september, 2019

Het verkeersbureau van Aruba heeft vrijdag het allereerste Aruba Golf & Dinner gehouden. Het evenement vond plaats op golfbaan The Dutch in Spijk.

Via het golftoernooi en een diner op hoog niveau, met medewerking van vier sterrenchefs, werd het One Happy Island volop in de schijnwerpers gezet.

Aanwezig waren de presentatoren Jeroen Pauw, Frits Sissing en Toine van Peperstraten, maar ook Tirso Tromp (Area Director Europe bij de Aruba Tourism Authority), Henk Steenbergen (Paradera Park Aruba Apartment Resort), Marin Bijl (Divi & Tamarijn) en Manfred Laheij, manager verre reizen van TUI Nederland.

Het diner werd verzorgd door sterrenchefs Edwin Vinke (**) van De Kromme Watergang, Jermain de Rozario (*) van De Rozario, Erik van Loo (**) van Parkheuvel en  Stefan van Sprang (**) van Aan de Poel.

Drie van de vier chefs zijn eerder dit jaar op Aruba geweest voor het grootste Michelin pop-up dinner event in het Caribisch gebied.
Dit event was zo’n succes dat het volgend jaar in september herhaald wordt. Het Aruba Golf & Dinner event bij The Dutch dient als opmaat naar het evenement op Aruba.

Tijdens het Golf & Dinner event werd het radioprogramma BNR The Friday Move met Wilfred Genee live vanuit The Dutch uitgezonden.
Het Aruba Golf & Dinner event wordt waarschijnlijk volgend jaar herhaald.

Foto boven: Jeroen Pauw, Wilfred Genee en Tirso Tromp.

Foto: Daan Pijzel (KLM), Tirso Tromp (Verkeersbureau Aruba) en Manfred Laheij (TUI).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel