Aruba opent grenzen voor vliegverkeer - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Aruba opent grenzen voor vliegverkeer

Door: | 11 juni, 2020

De regering van Aruba heeft woensdag officieel het besluit genomen om de grenzen voor inkomend vliegverkeer te heropenen. Vanaf 15 juni gaan de grenzen open voor reizigers die vanuit Bonaire en Curaçao naar Aruba komen.

Vanaf 1 juli gebeurt dat voor reizigers vanuit de rest van het Caribisch gebied, met uitzondering van de Dominicaanse Republiek en Haïti.
Ook zijn de grenzen dan geopend voor reizigers die vanuit Europa en Canada naar Aruba komen.

Per 10 juli gaan de grenzen ook open voor reizigers uit de Verenigde Staten. Voor passagiers die uit Centraal- en Zuid-Amerika komen, evenals de Dominicaanse Republiek en Haïti, is nog geen officiële heropeningsdatum vastgesteld.

Het besluit om de grenzen te heropenen, is genomen in samenspraak met het Ministerie van Volksgezondheid op Aruba, onder begeleiding van de Wereldgezondheidsorganisatie en het Centers for Disease Control (CDC) in de Verenigde Staten.

Op Aruba zijn protocollen doorgevoerd op het gebied van veiligheid en gezondheid, vooral gericht op de sectoren toerisme en horeca. ‘Hiermee zorgt het eiland ervoor dat alle bezoekers zich veilig kunnen voelen’, zegt Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority, in een mail aan partners. (Foto Shutterstock)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.