Aruba: grenzen tussen 15 juni en 1 juli heropenen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Aruba: grenzen tussen 15 juni en 1 juli heropenen

Door: | 20 mei, 2020

Aruba heeft sinds vorige week enkele maatregelen terug geschaald, als onderdeel van een geleidelijke heropeningsstrategie. Deze strategie is gebaseerd op vier fases van veertien dagen.

Gedurende elke fase mogen bedrijven en andere delen van de economie opnieuw open. Het hele proces om tot het nieuwe normaal te komen, wordt geleidelijk opgebouwd.

Het verkeersbureau van Aruba heeft goede hoop dat per 15 juni de meeste overheidsinstanties en andere bedrijven op het eiland weer open zullen zijn.
Dat schrijft Ronella Tjin Asjoe-Croes, CEO van de Aruba Tourism Authority, in een mail aan partners.

‘Met betrekking tot het reizen naar Aruba zijn nog geen definitieve data vastgesteld, maar we werken samen met de overheid wel aan een voorlopig plan om de grenzen van ons One happy island in de periode van 15 juni – 1 juli 2020 te heropenen.’

‘Vanzelfsprekend gaat dit gepaard met een omvangrijke implementatie van strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die momenteel al in werking gezet worden. Onderdeel hiervan zijn gerichte protocollen voor onder meer de luchthaven, de hotels en resorts, de horeca en autoverhuurbedrijven.’
Het verkeersbureau verwacht de komende weken meer informatie te hebben.

‘Wij zullen op korte termijn meer informatie delen over de exacte heropeningsdatum van het eiland en ons hygiëne- en ontsmettingsprogramma. De aanhoudende steun die wij van onze partners krijgen, terwijl wij er samen aan werken om Aruba hier nog sterker uit te laten komen, wordt zeer gewaardeerd.’ (Foto Shutterstock)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.