Arjan Koster (Oad): ‘We mogen weer reizen’ - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

1 Reactie

Arjan Koster (Oad): ‘We mogen weer reizen’

Door: | 25 juni, 2020

Oad is blij met de versoepeling van de coronamaatregelen voor busvervoer. ‘We mogen weer reizen’, zegt directeur Arjan Koster.

Minister-president Mark Rutte maakte woensdagavond tijdens zijn persconferentie bekend dat het reizen per touringcar weer is toegestaan met normale bezetting. Dit betekent dat Oad zijn busreizen per 1 juli weer kan hervatten.
‘Uiteraard doet Oad dat alleen daar waar het kan. We houden ons altijd aan de maatregelen van het RIVM, de WHO en de ANVR’, zegt Koster.

‘Wij zijn enorm blij dat we het uitvoeren van reizen weer kunnen oppakken. Uiteraard gaan we alleen op reis wanneer wij de reis kunnen bieden waarvoor is geboekt, maar vooralsnog wel in het ‘nieuwe normaal’. We zullen ons allemaal moeten houden aan de Nederlandse en buitenlandse regels. Dit is in het belang van de veiligheid van onze gasten.’

Deze week werd ook bekend dat Disneyland Parijs haar deuren weer opent vanaf 15 juli. ‘In de dagen na die bekendmaking zagen we direct een forse toename in het aantal boekingen voor Disneyland Parijs. We hopen nu ook voor onze busreizen snel de eerste klanten te mogen ontvangen en ze te kunnen laten genieten van een onbezorgde vakantie.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. T.Z. Veenstra

    Fijn, dat busreizen weer enigzins mogelijk zijn. Ik hoop, dat jullie nog een heel klein beetje het seizoen kunnen redden. Ik hoop voor mezelf ook, dat ik weer onbezorgd met OAD op reis kan gaan . Alleen constant met een mondkapje op in de bus, lijkt mij niet echt prettig. Voorlopig haak ik toch echt nog af. Ik wens jullie alle goeds voor de rest van dit jaar en de komende jaren. Tot ziens.

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.