ANVR Reisretailsymposium op Twitter - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR Reisretailsymposium op Twitter

Door: | 13 april, 2015

Het ANVR Reisretailsymposium, dat vanmiddag met een volgeboekte zaal plaatsvindt in Hoofddorp, is live te volgen via Twitter. De redactie van TravMagazine en bezoekers delen de belangrijkste updates realtime via #reisretail.


Het ANVR Reisretailsymposium, dat vanmiddag met een volgeboekte zaal plaatsvindt in Hoofddorp, is live te volgen via Twitter. De redactie en bezoekers delen de belangrijkste updates via #reisretail.

Het programma start om 13.30 uur. Op het programma staan discussies met Frank Oostdam (ANVR), Steven van Nieuwenhuijzen (TUI), Steven van der Heijden (Corendon) en Sander Janssen (Reas Reizen). Zij reageren in het FOX Theater op prikkelende statements over de toekomst van de reiswereld en delen hun visie over de bewegingen in de online en offline markt.

‘Nog even en er zijn meer ZRA’s dan reisbureaus, die als afhaalwinkel de naamsbekendheid van de touroperator verstevigen of als reisaanbieder de kost verdienen. Is dat wat de klant wil: pakketreis via het scherm en maatwerk persoonlijk?’ is één van de stellingen die behandeld wordt.

Daarnaast geeft Paul Zuijdgeest (InCompany) inzage in opvallende trends uit de Reisretailbedrijf van het Jaar verkiezing, die dit jaar als thema ‘The Bucketlist’ heeft. Blogcoach en contentstrateeg Kirsten Jassies (JustK) geeft advies over personal branding via social media en deelt de winkansen en de valkuilen voor bedrijven.
Ron Simpson (Don’t Say Nothing) brengt zijn boodschap ‘internet is niet de boosdoener maar de levensredder’ naar voren. Hij laat het publiek nadenken over de eigen proposities: hoe biedt je hetzelfde product helemaal anders aan?

(Visited 184 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel