ANVR erkent Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR erkent Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators

Door: | 30 april, 2015

De ANVR erkent vanaf nu de garantieregeling van de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators). Dit opent de weg voor nieuwe leden.

Voorheen kon een touroperator zich pas aansluiten bij reisbrancheorganisatie ANVR als zij deelnemer was van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) of SGST (Stichting Garantiefonds Specialistische Touroperators). De erkenning van de ANVR betekent dat nu ook deelnemers van de GGTO zich kunnen aansluiten bij de brancheorganisatie. 

De GGTO is in 2012 opgericht en biedt inmiddels garantie aan de klanten van meer dan 100 gespecialiseerde touroperators. Het betreffen kleine touroperators met een omzet van max. 1 miljoen euro.

Frank Oostdam, voorzitter en directeur van de ANVR: “Met de directie van het GGTO hebben wij in de afgelopen jaren regelmatig overleg gevoerd. Het GGTO heeft zich in de afgelopen 3 jaar inmiddels bewezen als een betrouwbare garantievoorziening. We heten ze dan ook van harte welkom in de branche.”

Niet alleen de ANVR, maar ook het Calamiteitenfonds erkent dit. Klanten moeten er zeker van zijn dat hun pakketreis bij een touroperator in goede handen is. Naast SGR en SGST erkent de ANVR daarom nu ook de GGTO als voorziening voor de wettelijke garantieverplichting.

De erkenning van GGTO betekent dat GGTO-deelnemers nu ook lid kunnen worden van de ANVR. De ANVR heeft voor de kleine touroperators daarbij speciale instaptarieven.

(Visited 162 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel