ANVR-congres definitief naar Belfast - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR-congres definitief naar Belfast

Door: | 3 mei, 2019

Het ANVR-congres gaat dit jaar definitief naar Belfast. Het congres wordt gehouden van 21 tot en met 24 november. De hoofdstad van Noord-Ierland werd begin april al hardnekkig in de wandelgangen genoemd als congresbestemming, zoals TravMagazine eerder meldde. Inmiddels heeft de ANVR de knoop doorgehakt.

Het congres zou aanvankelijk plaatsvinden in Bangalore, in India, in samenwerking met KLM en Jet Airways. Na de groter wordende financiële problemen van Jet Airways, dat inmiddels al zijn toestellen noodgedwongen aan de grond heeft, besloot de ANVR geen risico te nemen en Bangalore eind maart als congresbestemming te schrappen.
Met Belfast werd op korte termijn een nieuwe bestemming gevonden. De stad is een belangrijke bestemming voor KLM.

ANVR stelt in samenwerking met Noord-Ierland het programma samen voor reisagenten, touroperators, business partners en andere reisprofessionals. Belfast en omgeving hebben veel te bieden. Zo werden veel scènes uit de populaire tv-serie ‘Game of Thrones’ in de regio opgenomen. Ook werd de Titanic hier ruim 100 jaar geleden gebouwd, op de plaats waar nu het grootste Titanic-museum ter wereld staat.
De kleurrijke muurschilderingen (murals) in de stad tonen de rijke historie van Noord-Ierland. En bij een bezoek aan Belfast mogen een uitstapje naar de Giant’s Causeway, een bezoek aan één van de vele kastelen en een biertje in een traditionele pub niet ontbreken.
De congresdeelnemers verblijven in het nieuwe, moderne en ooit Victoriaanse, 4-sterren Grand Central Hotel, in hartje centrum. In de loop van juni kunnen deelnemers zich  inschrijven via de congreswebsite.

Foto: Het congreshotel in Belfast.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel