AIS Airlines: van Münster/Osnabrück naar Groningen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

AIS Airlines: van Münster/Osnabrück naar Groningen

Door: | 24 juni, 2019

AIS Airlines voegt vanaf 2 september de route Münster/Osnabrück (FMO) – Groningen (GRQ) aan zijn netwerk toe. AIS Airlines vliegt inmiddels vijf jaar de route tussen Münster/Osnabrück en Stuttgart. Sinds maart 2019 vliegt AIS Airlines ook vanaf Groningen naar Kopenhagen.

Om het routenetwerk te versterken en meer synergie in de operatie te creëren, wordt er vanaf 2 september gevlogen tussen Münster/Osnabrück en Groningen. Op deze wijze wordt het voor passagiers mogelijk in de ochtend en middag te vertrekken vanuit Münster/Osnabrück met als eindbestemming Groningen of Kopenhagen (CPH).

Logischerwijs vindt de route later op de dag in omgekeerde richting plaats.
‘We zien dat de huidige route in Duitsland zeer succesvol is, daarom is het voor ons een mooie nieuwe stap om de uitbreiding vanaf Groningen Airport Eelde tot een succes te maken’, zegt Arend van der Meer, CEO van AIS Airlines.

Voor dit doel wordt een tweede BAe Jetstream 32 toestel op Münster/Osnabrück gestationeerd. Elke maandag tot en met vrijdag wordt er 2 keer per dag vanuit Münster/Osnabrück via Groningen naar Kopenhagen en retour gevlogen.
Om 6.00 en 18.00 uur vertrekken de vluchten vanuit FMO voor een vlucht naar de Deense hoofdstad met een korte tussenstop op Groningen. De retourvluchten staan gepland om 08.30 en 20.35 uur. Voor de Groningse reiziger blijven de vliegtijden nagenoeg ongewijzigd. Dit geeft zakenreizigers vanuit Duitsland en Nederland de mogelijkheid om een hele werkdag in Kopenhagen door te brengen en ’s avonds weer thuis te zijn.

De vluchten zijn per direct beschikbaar in alle reserveringssystemen en op de website van AIS Airlines.
AIS Airlines, gevestigd op Lelystad-Airport, heeft een vloot van acht BAe Jetstream 32 en is actief in Nederland, Duitsland en is actief als carrier in Zweden. Daarnaast maakt de AIS Flight Academy onderdeel uit van de AIS groep.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel