Airtrade Toer Business viert 25-jarig bestaan - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Airtrade Toer Business viert 25-jarig bestaan

Door: | 17 februari, 2020

De joint venture van Airtrade en Toer Business onder de naam Airtrade Toer Business bestaat 25 jaar. Het samenwerkingsverband omvat inmiddels 80 aandeelhouders met meer dan 350 verkooppunten.

Met 25 jaar is Airtrade Toer Business een van de langstlopende samenwerkingsverbanden in de reiswereld.
‘Toer Business ontstond toen Toerkoop onder leiding van Stefan Diender naar een systeem met één  consolidator voor IATA-tickets wilde. Wij hebben uiteindelijk een joint venture voorgesteld’, zegt Jeroen Martron, CEO van Airtrade.

Airtrade Toer Business levert aan de aangesloten zelfstandige reisondernemers een breed pakket aan diensten voor de verkoop van vliegtickets.
‘Het is een volledig transparant model, waarbij alle kosten en opbrengsten worden gedeeld. Door deze samenwerking ga je van de relatie klant-leverancier een stap verder naar echte partners. De grote winst ligt in de transparantie, een systeem van one voice, kennis delen en optimalisatie van opbrengst.’

‘De afgelopen 25 jaar hebben wij, als Toer Business, zeer succesvol en prettig met Airtrade samengewerkt’, zegt Peter Effting, directeur van Toer Business.

‘Mede door het 25 jaar geleden opstarten van de ‘werkmaatschappij’ Airtrade Toerbusiness C.V. en vooral door de gezamenlijke inspanningen en behaalde resultaten hebben wij het voor de deelnemende reisbedrijven zeer aantrekkelijk en profijtelijk gemaakt om met Airtrade Toer Business samen te werken. Voor de komende jaren willen we graag deze succesvolle samenwerking continueren.’

Foto: Jeroen Martron, CEO van Airtrade.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Stefan Diender

    Van harte gefeliciteerd. Goeie basis en bestuur (Directie en RVC) zorgen voor continuïteit.
    Stefan Diender