Airtrade sluit zich aan bij SGRZ - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Frank Wester (l) en Jeroen Martron van Airtrade.

Airtrade sluit zich aan bij SGRZ

Door: | 13 maart, 2018

Airtrade heeft zich per 12 februari 2018 aangesloten bij SGRZ: het garantiefonds voor de B2B- en de zakenreismarkt. Airtrade was al geruime tijd SGR-lid, maar na de lancering van zakenreismerk SME-Travel in september 2017 en het boekingsplatform HotelFinder in december 2017 is de uitbreiding een logische vervolgstap.

Belangrijke redenen voor Airtrade om zich aan te sluiten bij SGRZ zijn de komende wijzigingen in de garantiestructuur van SGR. Ook de oprichting van SGRZ ten behoeve van productdekking voor B2B-leveringen en zakelijke reisbureaus speelt een rol, evenals de komst van de nieuwe wet op reisovereenkomsten.
Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om hotelovernachtingen, die door reisagenten via HotelFinder bij Airtrade geboekt worden, onder te brengen bij SGRZ. Reisagenten van Airtrade worden daarmee gevrijwaard om aan de extra financiële verplichtingen voor hotelboekingen bij SGR te voldoen.

Frank Wester, CFO Airtrade: ‘Voor onze klanten is het van belang dat we anticiperen op de veranderingen in de reismarkt en hen ook direct ontzorgen. De certificering door SGRZ draagt bij aan de verbetering van ons servicepakket. SME-Travel is nu één van de eerste zakenreisbureaus in de Benelux-markt met deze certificering, waarmee het merk zich duidelijk onderscheidt van andere zakenreisspelers.’

Foto: Frank Wester (l) en Jeroen Martron van Airtrade.

(Visited 206 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel