AD rectificeert berichtgeving over D-reizen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

AD rectificeert berichtgeving over D-reizen

Door: | 13 september, 2020

Onder het kopje ‘Geen massale sluiting’ heeft het AD zaterdag zijn berichtgeving over het massaal sluiten van D-reizen reisbureaus gerectificeerd.

De krant meldde vrijdag dat D-reizen bezig zou zijn massaal kantoren te sluiten. De krant heeft die berichtgeving zaterdag rechtgezet.

‘In deze krant heeft gisteren abusievelijk een bericht gestaan over het massaal sluiten van de D-reizen kantoren. Wij bieden hiervoor onze excuses aan. D-rt Groep, waar D-reizen en VakantieXperts onderdeel van zijn, heeft eerder aangekondigd winkels samen te voegen om sterker terug te komen uit de coronacrisis. Het massaal sluiten van D-reizenwinkels is volgens de reisorganisatie geheel niet aan de orde. Wij bieden onze excuses aan voor de gemaakte fout’, aldus de krant zaterdag.

Chantal Smid-de Vries, manager retail services van D-rt Groep, had vrijdag al tegenover TravMagazine al verklaard dat de berichtgeving in het AD niet klopte en dat klanten, medewerkers en partners zich geen zorgen hoeven te maken.

‘In juni gaven we al aan dat we winkels gingen samenvoegen om zo sterker terug te komen na de Covid-19-crisis. Maar we blijven landelijk zichtbaar in het straatbeeld en online actief. Dus klanten, medewerkers en partners hoeven zich geen zorgen te maken.’

‘Voor iedereen in de reisbranche zijn het spannende en moeilijke tijden’, aldus Smid-de Vries. ‘Maar we doen er alles aan om banen te behouden en ons mooie bedrijf te laten voortbestaan.’

In juni dit jaar vertelde de nieuwe CEO van D-rt Groep, Jan Henne De Dijn, in een interview met TravMagazine meer over de plannen voor de toekomst en de invloed van de coronacrisis. (Foto Shutterstock)

Deel dit artikel