Travel Trend en Etihad: winterbreak Abu Dhabi - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travel Trend en Etihad: winterbreak Abu Dhabi

Door: | 14 september, 2018

Onder de titel Amazing Abu Dhabi lanceren Travel Trend en Etihad Airways gezamenlijk een speciale winterbreak naar dit emiraat. ‘Abu Dhabi ontwikkelt zich in rap tempo tot de culturele hotspot van het Midden-Oosten. Daar willen we nog meer op inspelen’, zegt Natasja Eshuis, directeur van Travel Trend.

Tijdens deze 7-daagse reis verblijven reizigers twee nachten in een hotel in de Liwa woestijn. Hier kunnen ze sandboarden, quad rijden en een jeepsafari maken door de zandduinen. Een bezoek aan een kamelenboerderij en een ritje op de rug van een van deze dieren behoren ook tot de mogelijkheden. ’s Avonds kunnen reizigers genieten van een spectaculaire zonsondergang en een prachtige ‘duizend-en-één-nacht’ sterrenhemel.

In Abu Dhabi staat een stadstour op het programma, inclusief een bezoek aan de Sheik Zayed Grand Mosque. Deze moskee heeft onder andere het wereldrecord van de grootste kroonluchter van Swarovski-kristal ter wereld, alsmede die van het grootste handgeweven tapijt. Optioneel is een bezoek aan het iconische museum Louvre Abu Dhabi, dat in 2017 is geopend.
Travel Trend en Eithad houden van 6 tot en met 10 december een studiereis naar Abu Dhabi. Aan deelname is een boekingsactie gekoppeld. Meer informatie volgt binnenkort in de nieuwsbrieven en op de Facebook pagina van Travel Trend.

Foto (vlnr): Monique de Voogd (Etihad), Natasja Eshuis (Travel Trend) en Jean-Paul Drabbe (General Manager Etihad Nederland) geflankeerd door stewardessen van Etihad.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel