ANVR-congres: nog enkele plaatsen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR-congres: nog enkele plaatsen

Door: | 13 september, 2018

Met nog twee maanden te gaan, begint het ANVR-congres in Portugal al behoorlijk vol te raken. ‘Kortom, wil je erbij zijn, boek dan snel’, zegt de ANVR.

Het congres, met als thema ‘people, purpose, passion!’, vindt plaats van 15 tot en met 18 november in Midden- Portugal. Het sprekersprogramma is compleet, alle congreslocaties bekend, de excursies ingevuld, en een van de twee hotels is volgeboekt. Alleen hotel Vista Alegre heeft nog plaats.

Het programma omvat 12 sprekers uit binnen- en buitenland. Ze geven ieder vanuit hun eigen expertise een visie geven op het thema ‘people, purpose, passion!’. Dan zal ook duidelijk worden wat de ‘digitale butler’ kan betekenen voor de reiswereld, de merkarchitect en de trendanalist; waar psychologie en antropologie de reissector raken en hoe je ‘purpose’ praktisch kunt toepassen en waarom excellent customer journey belangrijker wordt dan een excellent product.

De ANVR heeft in samenwerking met de Portugese organisaties Apavt, Turismo de Portugal Centro en GI Travel een aantal typisch Portugese locaties gevonden voor congres, diner en lunches. Daarnaast zijn er excursies om dit deel van Portugal beter te leren kennen.
Meer informatie over het congres, het programma, de sprekers en voor aanmelden op www.anvrcongres.nl

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel