Buro Scanbrit: met Hurtigruten naar IJsland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Buro Scanbrit: met Hurtigruten naar IJsland

Door: | 13 juni, 2018

Buro Scanbrit heeft zijn programma Hurtigruten uitgebreid met een nieuwe bestemming: IJsland. In de nieuwe brochure van rederij Hurtigruten is een expeditiereis toegevoegd, waarbij passagiers op een avontuurlijke manier kennis maken met het land van vuur en ijs.

‘Tijdens de expeditiereis naar IJsland ga je het hele eiland rond en heb je toegang tot gebieden waar je over land niet snel komt’, zegt Sander Geleedst, Marketing Manager van Buro Scanbrit. ‘Aan boord vertelt het expeditieteam je alles over de ruige wildernis, de historie en de flora en fauna.’
Daarnaast is de brochure uitgebreid met meer informatie over de Hurtigruten, van origine de postboot die langs de Noorse kust vaart en daarbij tussen Bergen en Kirkenes in 12 dagen 34 havens aandoet.
‘Er is meer informatie te vinden over de schepen, het reizen in de verschillende jaargetijden en over de expeditiereizen. Alle informatie die je nodig hebt om je klant nog beter te adviseren’, zegt Geleedst.

Het 12-daagse Hurtigruten Voordeelpakket, dat te boeken is inclusief vlucht en transfer naar de haven, is uitgebreid naar tien vertrekdata. Het voordeelpakket biedt volgens Buro Scanbrit de voordeligste optie om de mooiste zeereis langs de Noorse kust te ontdekken.
De brochure is geldig van 1 november 2018 tot 31 mei 2020

(Visited 158 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel