Oprah Winfrey doopt Nieuw Statendam - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Oprah Winfrey doopt Nieuw Statendam

Door: | 13 juni, 2018

Oprah Winfrey gaat de Nieuw Statendam dopen, het nieuwe schip van Holland America Line. De Nieuw Statendam is een zusterschip van de Koningsdam, die in mei 2016 werd gedoopt. De officiële doop door de Amerikaanse tv-presentatrice en zakenvrouw gebeurt tijdens een besloten ceremonie op een datum die later bekend wordt gemaakt.

Daarnaast vindt op 30 januari 2019 een 3-daagse Girls’ Getaway’ cruise plaats aan boord van de Nieuw Statendam, in samenwerking met O, The Oprah Magazine.
Winfrey vaart mee op deze cruise in het gezelschap van redactieleden van het blad. Zij verzorgen presentaties en evenementen aan boord van het schip. De Nieuw Statendam wordt momenteel gebouwd in Fincantieri’s Marghera werf in Italië.

Topman Orlando Ashford van HAL is ‘blij en vereerd’ met Winfrey als doopvrouwe van de Nieuw Statendam. ‘De eeuwenoude maritieme traditie van het kiezen van een doopvrouwe voor een nieuw schip bestaat al meer dan 4.000 jaar en wordt beschouwd als essentieel om voorspoed en bescherming te brengen voor het schip en de gasten die ermee varen.’

De ‘Girls’ Getaway’ cruise vaart vanuit Fort Lauderdale in Florida en brengt een dag door op Half Moon Cay, het idyllische privé-eiland van Holland America Line in de Bahama’s. Als hoogtepunt hebben passagiers de mogelijkheid om een van de drie ‘Conversations with Oprah’ bij te wonen.
Daarnaast zijn redactieleden van het blad aan boord om speciale evenementen te verzorgen. Hieronder zijn hoofdredactrice Lucy Kaylin, creatief directeur Adam Glassman, chef beauty Brian Underwood en boekenredacteur Leigh Haber.

(Visited 338 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel