Alles over Air Cruise Collection - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Alles over Air Cruise Collection

Door: | 13 juni, 2018

De FST Group houdt in de eerste week van juli vier presentatieavonden waarbij de nieuwe Air Cruise Parels van Afrika, met vertrek op 11 februari 2019, centraal staat. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor reisagenten en hun klanten.

Air Cruise Collection is een van de vier labels van FST Group, samen met Friendship Cruises (riviercruises), Incento (treinreizen) en Hannick Reizen (muziekreizen).

De Air Cruise Collection richt zich op het hogere segment in de markt. Tijdens de Air Cruise wordt gevlogen met een privévliegtuig, een Boeing 737-500, met 56 (uitsluitend) business class stoelen. Het vliegtuig blijft met dezelfde bemanning de hele reis bij de groep.
De verkoop voor de nieuwe Air Cruise Parels van Afrika, met vertrek op 11 februari 2019, is net van start gegaan. Speciaal voor de retail en zijn klanten worden vier presentatieavonden gehouden, in Tilburg, Zwolle, Zeist en Rotterdam.
Reisarchitect Piet Visser zal zijn nieuwe reisontwerp toelichten en zal tevens vertellen wat de klant allemaal te wachten staat tijdens deze reis.

Er zijn vier presentaties, die telkens duren van 19.30 tot 21.30 uur.

Maandag 2 juli, Tilburg, Auberge du Bonheur.
Dinsdag 3 juli, Zwolle, Grand Hotel Wientjes.
Woensdag 4 juli, Zeist, Kasteel Kerckebosch.
Donderdag 5 juli, Rotterdam, Worldhotel Wings.

De reisagent is samen met de klant welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met deze Air Cruise Parels van Afrika. Tevens zijn de reisspecialisten van Air Cruise Collection aanwezig om na de presentatie de klant en reisagent te woord te staan.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan tatiana@fstgroup.nl Vermeld naam, adres, organisatie, de datum van de gewenste presentatie en het aantal bezoekers. Dit kan ook telefonisch worden doorgegeven via 088 – 1307380 of 06-14753053.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel