Schauinsland: Dagmar Bauhuis Accountmanager Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Schauinsland

Schauinsland: Dagmar Bauhuis Accountmanager Nederland

Door: | 14 mei, 2018

Dagmar Bauhuis is de nieuwe Account Manager Nederland van het Duitse Schauinsland-reizen. Zij neemt daarmee een groot deel van de activiteiten over van Pieter Melieste (LeisureReps), die recent is overgestapt naar campingspecialist ACSI.

Schauinsland, dat in Duitsland bij de top 7 grootste reisorganisaties behoort, richt zich ook in Nederland volledig op B2B samenwerkingen en heeft daarmee het afgelopen jaar naar eigen zeggen ‘een mooie ontwikkeling doorgemaakt met enorme groeicijfers’.
Dagmar Bauhuis heeft na haar toeristische opleiding een groot aantal jaren gewerkt als Office Manager bij reisbureaus, werkte bij diverse ZRA-organisaties en is bekend met de Duitse reserveringssystemen, -taal en -cultuur.

‘We hebben met vrijwel alle relevante organisaties nu een samenwerking opgestart, zodat het tijd is voor een nieuwe fase qua vertegenwoordiging. Hier kan Dagmar met haar operationele kennis van de Nederlandse retail, eigen netwerk en ruime ervaring binnen de reisbranche een belangrijke rol in spelen’, zegt Anja Dammann, de Accountmanager van Schauinsland voor de buitenlandse markten.

De rol van Dagmar Bauhuis is vooral gericht op het vergroten van de naamsbekendheid en unieke kenmerken van Schauinsland in Nederland. Er wordt daarnaast gewerkt aan uitbreiding van de accommodaties, het activeren van het dynamische product en mogelijk aansluiten van Nederlandse luchthavens.

‘Ik wil graag samen met de retail werken aan de verbetering van de positie van Schauinsland. De uitstekende commissieregeling is weliswaar een goede basis, maar daarnaast gaan we er met een mooi Duits woord wat extra ‘Schwung’ in aanbrengen’, zegt Dagmar Bauhuis, die formeel per 1 mei is gestart voor Schauinsland-reizen.

(Visited 762 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Gerri Lenssen

    Hartstikke leuk. Veel succes op de Nederlandse markt! Wie weet.