Airline Express van start: persoonlijk contact telt - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Airline Express van start: persoonlijk contact telt

Door: | 13 maart, 2018

De Airline Express 2018 is maandagavond van start gegaan met een bijna uitverkocht Schiphol. Bijna 140 reisprofessionals kwamen naar de luchthaven voor een workshop met 27 airlines. Op enkele no-shows na was het een volle bak op de eerste avond, die traditiegetrouw op Schiphol wordt gehouden.

De 28-ste editie van het event, een initiatief van Passenger Airline Sales Representatives Association (Pasra), is als altijd erg populair bij reisverkopers. Ook van de kant van de airlines is er veel belangstelling. Er zijn nog zeker vijf airlines die graag zouden aansluiten, maar die op de wachtlijst staan omdat hiervoor de capaciteit ontbreekt tijdens de presentaties.
‘We merken dat het in de reisbranche nog steeds aankomt op persoonlijk contact. En als je elkaar eenmaal kent, is het ook makkelijker om te bellen of te mailen’, zegt bestuurslid Marcin van Gijlswijk (LOT Polish Airlines).
Pasra gaat de komende maanden het land door met nog zes bijeenkomsten.  De laatste avond, die opnieuw op Schiphol plaatsvindt, is met 160 aanmeldingen geheel uitverkocht.
Bekijk hier het overzicht.

Foto: het bestuur van Pasra (vlnr): Marlies Bokx (secretaris), Marcin van Gijlswijk (LOT Polish Airlines) en Margreeth Kappert (Alitalia).

(Visited 295 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel