ZRA Verkiezing: laatste kans aanmelden Kick-off! - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ZRA Verkiezing: laatste kans aanmelden Kick-off!

Door: | 9 september, 2019

ZRA’s opgelet: de ZRA Verkiezing 2020 gaat beginnen. De aftrap is donderdag 12 september op het Kick-off symposium, en je kunt je nog aanmelden.

De verkiezing bestaat uit een aantal rondes, waarbij interessante zaken voor ZRA’s als sales, marketing, ondernemerschap en financiën aan bod komen. Wie verder komt in de verkiezing wacht een vragenlijst, marketingcase, spannende Battle, en uiteindelijk de presentatie voor de jury. Met elke ronde verdienen de deelnemers punten (100 in totaal). Deelnemers aan het Kick-off symposium krijgen een kleine voorsprong van 5 punten. Dus het loont om erbij te zijn!

Winnaarsreis: welke bestemming?
Op het Kick-off symposium wordt niet alleen verteld hoe de verkiezing in elkaar zit en wat de criteria zijn om mee te doen, maar zijn ook een aantal sprekers uitgenodigd om meer te vertellen over jouw mogelijkheden voor groei. Wat kun jij als ZRA doen om nog meer uit je eigen onderneming te halen? Daarnaast is er als vanouds hét moment waarnaar wordt uitgekeken: de bekendmaking van de winnaarsreis! Waar gaan de winnaars dit jaar naartoe?

Aanmelden kan nog
Waar: TRAVel Media te Hilversum
Wanneer: donderdag 12 september 2019
Ontvangst: 14:00-14:30u
Einde programma: 17:00u
Einde netwerkborrel: 18:00u

Meld je hier aan en mis het niet!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel