ZRA-finalisten klaar voor Zuid-Afrika - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ZRA-finalisten klaar voor Zuid-Afrika

Door: | 18 september, 2015

Eind september staat de finalereis voor de ZRA-verkiezing op de agenda. De reis zal dit jaar gaan naar Zuid-Afrika en wordt geheel verzorgd door Tenzing Travel in samenwerking met KLM en South African Tourism. Op donderdagavond 17 september werden de semifinalisten van de ZRA verkiezing ontvangen op het kantoor van TravMedia Company in Hilversum voor een informatieve bijeenkomst.

Marieke van Willigenburg van South African Tourism wist de groep te boeien met veel informatie en prachtig (bewegend) beeldmateriaal over Zuid-Afrika. Anja van Overbeeke van Tenzing Travel lichtte het programma van de finalereis toe, wat voor een hoop enthousiaste reacties zorgde. Tevens was Gabriel Koetsier van KLM aanwezig om de voordelen van het vliegen met KLM aan te stippen. Vol enthousiasme werd er gereageerd op de avond en kijken de semifinalisten uit naar het vertrek naar Kaapstad aanstaande zondag 27 september vanaf Schiphol.

Uiteraard maakt TravMedia Company verslag van de reis en volgt de semifinalisten op de voet aangaande hun te verrichten opdracht tijden s de reis; het creëren van een inspirerend filmpje over Zuid-Afrika, waarmee klanten kunnen worden overtuigd. Zondag 4 oktober is de groep weer terug in Nederland en heeft het perfectioneren van de video de hoogste prioriteit, alvorens deze op 28 oktober zal worden gepresenteerd voor de jury. Lees meer over de verkiezing en ZRA events op het ZRA platform.

De deelnemers aan de finalereis zijn:
1. Maartje Peters (Holland International at Home)
2. Sandra Vestjens (Holland International at Home)
3. Nanette Heijne (Holland International at Home)
4. Astrid Niehof (Mijn Reiskennis)
5. Sietske Meusen (Personal Touch Travel)
6. Annemarie van der Helm (Personal Touch Travel)
7. Ellen Verwegen (ReisCreaties)
8. Marieke van Laarhoven (duo met Lynn Mulder bij The Travel Club)
9. Marijke Brits (The Travel Club)
10. Daphny Nuijen (duo met Petra van Aken bij The Travel Company)
11. Sophie van der Wel (Zonvaart Reizen)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel