Wat wordt er anders tijdens Vakantiebeurs 2021? - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Wat wordt er anders tijdens Vakantiebeurs 2021?

Door: | 14 augustus, 2020

De Vakantiebeurs 2021 van 13 tot en met 17 januari zal er vanwege de Covid-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. De beurs bestaat uit zes hallen en is ruimer opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden.

‘Sinds 15 juni mogen Nederlanders weer op vakantie naar verschillende bestemmingen. Ondanks de toenemende interesse in vakanties, heeft de branche nog steeds te maken met terughoudendheid in het aantal boekingen. Vakantiebeurs is daarom een goede plek om jouw merk, bedrijf of organisatie in de kijker te spelen, zeker nu reizigers extra behoefte hebben aan informatie over het beschikbare reisaanbod voor veilig vakantievieren. Uiteraard zal Vakantiebeurs 2021 er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien. Maar geen zorgen, ook op 1,5 meter biedt Vakantiebeurs nog steeds volop mogelijkheden voor bijzondere én veilige ontmoetingen met reisprofessionals en reislustige vakantiegangers.’

Wat gaat er veranderen? 
-Als partner van de reisbranche biedt Vakantiebeurs eenmalig lagere m2-tarieven én zijn de voorwaarden voor annulering aangepast.
-Het event bestaat uit 6 hallen en is ruimer opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden.
-Er zijn 3 theaters met veilige toegang voor 100 bezoekers en elke hal krijgt een eigen belevingszone met horeca, entertainment & activiteiten.
-Bezoekers kopen online tickets voor dag- en tijdsslots, die maximaal ruimte geven aan 50.000 bezoekers.
-Voor bezoekers zal een speciale Covid Safety App beschikbaar zijn om de veiligheid op de beursvloer te kunnen garanderen.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Hans Lugten, rondreizen.nl

    En de vakdag?