Wat merk je van de Brexit op Schiphol? 'Niets' - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties
Schiphol

Wat merk je van de Brexit op Schiphol? ‘Niets’

Door: | 31 januari, 2020

Wat merk je straks van de Brexit op Schiphol? Het antwoord is duidelijk: ‘Niets’, aldus de luchthaven op zijn website. Nadat de Britten op 31 januari de EU hebben verlaten, gaat er een overgangsperiode in. Deze periode duurt tot 1 januari 2021. In die periode zijn er onderhandelingen over de toekomstige relatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU. In de tussentijd verandert er voor passagiers nog niks.

Hoe de situatie na 2020 precies zal zijn, moet blijken uit de onderhandelingen die het komende jaar plaatsvinden. Dat betekent dus dat passagiers nog steeds met dezelfde controles bij security, marechaussee en douane van en naar het Verenigd Koninkrijk vliegen.

Schiphol is de best verboden luchthaven met de Britten. Zo kan er vanaf de luchthaven met zes luchtvaartmaatschappijen naar maar liefst 26 bestemmingen in Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland gevlogen worden. Jaarlijks vliegen er 10,5 miljoen reizigers tussen Schiphol en het Verenigd Koninkrijk. Daarvan stappen 2,7 miljoen mensen over op Schiphol naar een volgende vlucht.

 

(Visited 95 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.