Waddeneilanden op ranglijst New York Times - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Waddeneilanden op ranglijst New York Times

Door: | 10 januari, 2019

Het kan toeval zijn, maar uitgerekend op de vakdag van de Vakantiebeurs maakte The New York Times bekend dat de Waddeneilanden staan genoteerd op de ranglijst met 52 plaatsen om te bezoeken in 2019.

De Amerikaanse krant heeft de eilanden, zowel die van Nederland, Duitsland als Denemarken, op nummer 30 geplaatst. Belangrijke redenen zijn het duurzame toerisme en de grote biodiversiteit van de Waddenzee.
Schiermonnikoog en Nationaal Park Lauwersmeer, op de grens van Friesland en Groningen, worden apart genoemd als interessante bestemmingen.

De Friese VVV is blij met de eervolle vermelding van de ‘Frisian Islands’ en spreekt van ‘een geweldige kans om de Friese Waddeneilanden breed internationaal te positioneren als interessante toeristische bestemming’.
Volgens de organisatie is de plaats op de lijst mede te danken aan een eerdere persreis, georganiseerd door Marketing Groningen en NBTC Holland Marketing.
De ranglijst van de The New York Times wordt aangevoerd door Puerto Rico, gevolgd door Hampi in India en Santa Barbara in Californië.

(Visited 187 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel