Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Voigt Travel breidt uit in Noord-Scandinavië

Voigt Travel verlengt winterseizoen noordelijk Scandinavië

Door: | 12 september, 2017

Voigt Travel breidt komende winter het charteraanbod naar het poolcirkelgebied verder uit, met vanaf 3 december 2017 wekelijkse vluchten met Transavia vanaf Amsterdam naar verschillende bestemmingen in Fins Lapland en Noord-Noorwegen. De laatste vluchten gaan op 8 april 2018 terug naar Amsterdam.

Daarmee wordt de frequentie van vliegen deze winter uitgebreid van begin december tot begin april 4,5 maand (18 weken) in plaats van 3 maanden (12 weken) ten opzichte van het afgelopen winterseizoen. Dat betekent een uitbreiding van 64 naar 87 vluchten.

Cees van den Bosch, eigenaar Voigt Travel: ‘Fins Lapland en Noord-Noorwegen zijn volwaardige wintervakantiebestemmingen geworden en de interesse neemt enorm toe. De onovertroffen landschappelijke schoonheid van Noord-Noorwegen, de sneeuwzekerheid van Lapland en het noorderlicht zijn daarin de aanjagers. Wij zijn pioniers op dit gebied: al in 2000 zagen wij de potentie van Lapland als wintervakantiebestemming, terwijl de reisbranche amper iets wist over Lapland, behalve dat het ver weg, donker en veel te koud was voor een wintersportvakantie. Wij blijven als innovator het voortouw nemen, niet alleen door het seizoen te verlengen, maar ook door ons vizier te richten op een bestemming als Spitsbergen.’

Ieder weekend wordt er vanaf zondag 3 december vanuit Amsterdam rechtstreeks gevlogen op vier bestemmingen in Fins Lapland: Kuusamo, Kittilä, Rovaniemi en Ivalo. Vanaf zaterdag 23 december is ook het uiterste noorden van Noorwegen aan de beurt, want vanaf die datum gaat Voigt Travel vliegen op Tromsø, de city of the Northern Lights. Vanaf 3 februari 2018 wordt er ook gevlogen op Evenes (luchthaven Harstad/Narvik Evenes).

Belangrijkste partners van Voigt Travel zijn BBI Travel en Scandinavian Wintersports. De distributie van de reizen van Voigt Travel gaat via De Jong Intra en Pharos Reizen. Alle vluchten worden uitgevoerd in samenwerking met Transavia.

(Visited 104 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel