Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Varadero hard getroffen, TUI evacueert

Door: | 12 september, 2017

TUI Nederland huurt extra vliegtuigen in om onmiddellijk passagiers uit Varadero (Cuba) te evacueren. Op dit moment is een vlucht onderweg die de reizigers naar Nederland terughaalt. Dit meldt de reisorganisatie op haar Facebook.

TUI meldt: ‘De situatie betreft de hotels in Varadero (Cuba) wordt duidelijker en die is volgens TUI Nederland niet best; er is lang niet altijd elektriciteit, eten en drinken raken langzaam op. De luchthaven is inmiddels weer open.’

De vlucht die nieuwe onderweg is (OR338) zal om 17.30 lokale tijd vanaf Varadero vertrekken en rond 08.00 morgenochtend op Schiphol aankomen. De reizigers worden c.a. 4 uur van te voren opgehaald. Het internationale reisleidingsteam geeft ter plaatse de exacte transfertijden aan. Het zal behoorlijk hectisch zijn op de luchthaven, want ook TUI Engeland en TUI Duitsland zullen vluchten sturen om hun reizigers op te halen.

Annuleringen
De geboekte reizen naar Varadero met vertrek tot en met 24 september kunnen kosteloos geannuleerd of geboekt worden.

Later meer informatie over Florida.

(Visited 558 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Agnes

    Wij zouden de 17e vertrekken. Hoorden niets, zelf maar gaan bellen met Tui. Geen bruikbare alternatieven meer. Tui wacht te lang en doet niet echt z’n best om iets anders te vinden. Slechte service. Dan maar geld terug. Vakantie lijkt nu door onze neus geboord.
    Ach, de bewoners op Cuba zullen het slechter hebben..