Vakantie Awards: van- en voor reisprofessionals - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vakantie Awards: van- en voor reisprofessionals

Door: | 1 november, 2016

TravMagazine reikt volgend jaar tijdens het Reisgala opnieuw de Vakantie Awards uit. Deze onderscheidingen hebben zich in korte tijd ontwikkeld tot een prestigieuze prijs in de reissector.

Nieuw is dat de Vakantie Awards 2017 worden omgedoopt tot brede brancheprijs. Dat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, wordt gevraagd zijn stem uit te brengen. De achterliggende gedachte is eenvoudig: mensen die dagelijks op professionele basis bezig zijn met reizen en vakanties weten als geen ander welke bedrijven in de toeristische sector het beste presteren en daarvoor een award verdienen. Daarmee worden de Vakantie Awards meer dan ooit een onderscheiding van- en voor reisprofessionals.

De Vakantie Awards zijn onderverdeeld in 14 categorieën:

Aangepaste vakanties (voor mensen met een beperking)
Airlines
Autohuur
Avontuurlijke vakanties (reizen die zich buiten de gebaande paden begeven)
Bus vakanties
Cruises
Groepsreizen
Stedentrips
Verkeersbureau
Verre reizen
Wintersport
Zonvakanties Griekenland
Zonvakanties Spanje
Zonvakanties Turkije

Naast de Vakantie Awards wordt ook nu weer de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reiswereld. Ook wordt de Travel Personality of the Year bekendgemaakt. In samenwerking met de ANVR wordt de Sustainable Travel Award uitgereikt.

De zonvakanties rond de Middellandse Zee zijn verdeeld over Griekenland, Spanje en Turkije, aangezien deze drie landen gezamenlijk een marktaandeel in zonvakanties van ongeveer 70 procent hebben.
Meer bijzonderheden, onder andere over de procedure, volgen binnenkort via TravMagazine en TravMagazine.nl.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel