TUI: ook IJsland nieuw in de winter - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI: ook IJsland nieuw in de winter

Door: | 22 juni, 2015

Naast Bulgarije lanceert TUI Nederland voor komende winter ook IJsland als nieuwe wintersportbestemming van Holland International en Arke. Het aanbod op Fins Lapland wordt uitgebreid met een tweede vlucht van Arkefly.

Zoals TravMagazine eerder al meldde, vliegt Arkefly vanaf 19 december tot en met 18 maart vanaf Amsterdam naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia. In Bulgarije worden drie- tot vijfsterrenhotels in twee skigebieden aangeboden: Bansko en Borovets.
Bulgarije is een voordelige wintersportbestemming; 8 dagen accommodatie plus vlucht en transfer wordt in de markt gezet vanaf 199 euro per persoon. De vluchten vanaf Amsterdam zijn op zaterdag.

Activiteiten
Ook IJsland is een nieuwe wintersportbestemming bij TUI. Net als in Fins Lapland draait het hier vooral om activiteiten: crosscountry skiën, wandelen, sneeuwscootertochten maken, ijsgrotten bezoeken, gletsjers beklimmen, een jeepsafari maken en vulkanen bekijken.
IJsland wordt vanaf december tot en met maart aangeboden met Icelandair. De vluchten zijn elke zaterdag en zondag vanaf Amsterdam.

Lapland
TUI gaat het aanbod op Fins Lapland uitbreiden. Naast de bestaande vlucht van Arkefly naar Kittilä, rechtstreeks op zaterdag, komt er een tweede vlucht op zondag. Dit is een combinatievlucht naar Kittilä en Ivalo.
Via Kittilä worden de populaire bestemmingen Ylläs en Levi bereikt, terwijl Ivalo toegang biedt tot Saariselkä, Ivalo en Inari. Saariselkä is de oudste wintersportplaats van Finland. Op 250 kilometer boven de poolcirkel is het ook het meest noordelijke gelegen skigebied van Fins Lapland. Door deze hoge ligging is de kans op het zien van het Noorderlicht hier het grootst en ligt er vaak de meeste sneeuw.
De nieuwe winterbestemmingen zijn vanaf vrijdag 26 juni boekbaar.

(Visited 446 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel