TUI viert agentenweekend met safari - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI viert agentenweekend met safari

TUI viert agentenweekend met safari

Door: | 4 december, 2018

Het agentenweekend van TUI is dit jaar voor het eerst in Safari Resort Beekse Bergen in Hilvarenbeek gehouden. Ruim honderd reisagenten werden bijgepraat over het laatste TUI-nieuws, met daarna de mogelijkheid om met familie of vrienden te verblijven en het park te bezoeken.

Tijdens het weekend, dat op vrijdagavond werd ingeluid met een borrel en een potje bowlen, werden twee zakelijke presentaties gegeven. Waaronder één over Kenia, dat sinds 1 november dit jaar weer terug is in het TUI-aanbod. Tot en met maart 2019 vliegt TUI wekelijks op dinsdag naar Kenia met de eigen Dreamliner, daarna wordt er tot en met oktober 2019 twee keer per week met Turkish Airlines gevlogen.

Ook kondigt TUI een verhoogde vluchtcapaciteit aan met 90.000 extra stoelen, onder andere dankzij een nieuwe configuratie van de toestellen. Ook wordt er uitgebreid op de regionale airports van Eindhoven, Rotterdam en Groningen. Zakynthos wordt nu bijvoorbeeld zowel vanaf Amsterdam als Rotterdam en Eindhoven door TUI fly aangevlogen. Op Zakynthos zijn ook een aantal nieuwe concepthotels van TUI geopend: SENSIMAR Zante Maris, TIME TO SMILE Aphrodite Village en SPLASHWORLD Aqua Bay Suites.

Tot slot werd de nieuwe brochure toegelicht, genaamd DISCOVER Magazine. Deze vervangt de Best of TUI gids. Ook werden de TUI filmavonden voor volgend jaar aangekondigd. In februari en maart nodigt TUI reisagenten uit voor een avondje bioscoop met de film ‘Verliefd op Cuba’ in zeven verschillende bioscopen door heel Nederland.

Lees het complete artikel in de volgende editie van TravMagazine.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel