TravMagazine #25 is uit: lees de digitale editie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravMagazine #25 is uit: lees de digitale editie

Door: | 19 juni, 2020

‘Als sterk merk met een breed aanbod kan D-reizen een voorbeeld voor de rest van Europa worden.’ Dat zegt Jan Henne De Dijn, de nieuwe CEO van D-rt Groep, in de nieuwe online uitgave van TravMagazine.

‘D-reizen is een ijzersterk merk dat in het Nederlandse hart zit en dat een positie in de markt heeft die interessant en uitdagend is’, zegt Henne De Dijn in zijn eerste grote interview als CEO van D-rt Groep. Hij erkent dat inderdaad wordt gekeken naar de optie van één merk. ‘Maar daarover zijn nog geen besluiten gevallen.’

TravMagazine #25 verschijnt voor de laatste keer in een online versie.

De afgelopen weken hebben wij de branche via onze website, nieuwsbrieven én met het digitale magazine voorzien van het laatste nieuws, interviews en achtergronden. Gelukkig gaat de reisbranche beetje bij beetje weer open. Weliswaar mondjesmaat, maar het begin is er. Deze positieve ontwikkeling betekent dat TravMagazine #25 het laatste digitale magazine zal zijn. Vanaf 3 juli ontvangen onze lezers hun vertrouwde TravMagazine weer met de post.

Maar voorlopig staat de digitale editie van TravMagazine #25 weer online.

Een greep uit de inhoud:

Vanwege de coronacrisis is er meer aandacht voor vakanties in Nederland, maar hoe lucratief is een vakantiehuisje in eigen land voor de reisagent? We vroegen het Sandra Vestjens (TUI at Home), Vivian Heugen (Personal Touch Travel), Suzanne Nagtegaal (Travel Counsellors), Marjon Visser (Travel Store Gorinchem), Marion van Baren (YourTravel), Jenny de Jong (TUI at Home) en Wendy Keemers (D-reizen Tubbergen). De eerste conclusie: het is geen vetpot, maar de meesten doen het voor hun klant.

Hoe gaat Vakantiebeurs 2021 er straks uitzien? Beursmanager Karin Lodewijks breekt haar hoofd erover. Een optie, vanwege de anderhalve meterregel, is om het aantal bezoekers eenmalig op maximaal 50.000 te zetten. Maar de regels veranderen per week.

Roy Platje (RED Online Marketing) heeft in zijn column een dringend advies: communiceer en gebruik gerust het C-woord.

Eveline de Bruijn (ZRA bij Travel Counsellors) moest even omschakelen: van het begeleiden van een groepsreis in New York naar een fietstocht door Rotterdam.

Polen is er weer klaar voor om Nederlandse toeristen een zorgeloze vakantie te bieden, zegt  Magdalena Stoch van het Pools Verkeersbureau.

Lees hier de digitale versie van TravMagazine #25

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel