TravMagazine #23 is uit: lees de digitale editie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravMagazine #23 is uit: lees de digitale editie

Door: | 5 juni, 2020

De versoepeling van het reisadvies geeft aanbieders van verre reizen nog weinig perspectief. ‘Ik heb een kater’, zegt Jozef Verbruggen (Untamed Travelling) in de nieuwe online uitgave van TravMagazine.

TravMagazine #23 verschijnt opnieuw in een online versie en is beschikbaar voor de hele branche. Dus ook voor alle thuiswerkers die juist in deze tijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws uit de reisbranche, maar geen thuisabonnement hebben op TravMagazine.
De nieuwe digitale editie #23 staat inmiddels weer online.

Jozef Verbruggen krijgt bijval van Natasja Eshuis (Travel Trend) en Hans de Wilde (Tenzing Travel): ‘Zuur dat het nog langer duurt.’

Marius Appelman, oprichter van Riksja Travel, wil ook in de crisis vooruit blijven denken en zoekt samenwerking met gelijksoortige touroperators.

Fred van Eijk heeft zich naast zijn werk bij Travel Counsellors als Senior Advisor verbonden aan marketing- en PRbureau Bright8 van David de Smit. Alsof hij het al niet druk genoeg heeft.

Gastcolumnist Wolfgang Hendrix houdt het businessmodel in de reisbranche tegen het licht: ‘Een eigen risico voor de klant zou zeker redelijk zijn.’

Duitsland behoort tot de eerste landen waarvoor het reisadvies is versoepeld. Michaela Klare (Duits Verkeersbureau) zegt wat we kunnen verwachten.

De reisbranche heeft bewezen zonder bandjes te kunnen zwemmen, maar het water staat nu tot de lippen, schrijft Pieter Melieste in een column.

Monique Talsma, MRA bij TUI at Home: ‘Betere tijden komen, en dat wil ik uitstralen’.

De travelmanagers van Face2Face Travel maakten een Don’t Rush Challenge om directeur Takis Panagopoulos een hart onder de riem te steken.

En nog veel meer…

Klik hier om het complete magazine te lezen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel