TravMagazine #15 nu online: lees hier de digitale editie - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TravMagazine #15 nu online: lees hier de digitale editie

Door: | 10 april, 2020

Gezien de omstandigheden komt TravMagazine voorlopig met een digitale editie, die we vanwege de bijzondere situatie met de hele branche willen delen. Dus ook met alle thuiswerkers die juist in deze tijd op de hoogte willen blijven van het laatste reisnieuws en reacties uit de branche maar geen thuisabonnement hebben op TravMagazine. Met de digitale editie kunnen we zo kort mogelijk op het nieuws zitten in deze snel veranderende situatie en zijn wij niet afhankelijk van de postbezorging die momenteel te wensen over laat.

In deze editie blikken we terug op bijzondere zaken die afgelopen week in het nieuws verschenen. Afgewisseld met persoonlijke interviews uit de reisbranche, met onder andere Steven van der Heijden (Corendon), Erik Jan Reuver (SGR), Hans Knottnerus (Sunny Cars), Jozef Verbuggen (Untamed Travelling) en Marc van Amsterdam (Sunair).
Hoe ervaren zij de crisis, waar lopen ze tegenaan en hoe kijken ze naar het komend vakantieseizoen? En ook handig: samen met Frank Radstake (ANVR) zetten we alle steunmaatregelen voor de branche op een rij. Wat moet je weten? Alle linkjes in dit magazine zijn aanklikbaar, voor extra achtergrondinformatie.
Abonnees van TravMagazine zullen in de komende week apart een schrijven ontvangen inzake hun abonnement.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Hans Lugten

    Mooi initiatief!