TravelXL introduceert afspraaksysteem voor bezoek aan reisbureau - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

TravelXL introduceert afspraaksysteem voor bezoek aan reisbureau

Door: | 20 mei, 2020

In lijn met de richtlijnen van het RIVM en ANVR biedt TravelXL een afspraaksysteem om het bezoek aan de reisbureaus te reguleren. Het systeem biedt de keuze tussen een fysieke afspraak en een video-TravelCall met het reisbureau of TravelXL@Home.

Een afspraak voor een persoonlijke video-TravelCall (beeldbellen), een afspraak op één van de Travelcenters of met de Mobiele TravelPlanners van TravelXL@Home wordt via de website gemaakt.

‘Keuze contact is aan de klant’
‘Met de video-TravelCall kan de klant toch persoonlijk aan één van onze TravelPlanners vragen stellen over bestaande reizen, over het verplaatsen van reizen, reizen omboeken voor het najaar, de mogelijkheden checken voor 2021 of inspiratie opdoen. Zonder aanwezig te zijn op het reisbureau. De keuze van contact is aan de klant’, aldus een woordvoerder van TravelXL.

De video-TravelCall wordt geleidelijk geïntroduceerd bij deelnemende vestigingen in onder andere Lisse, Roosendaal, Venlo, Schaijk, Voorhout, Eersel, Eemnes, Rotterdam-Hillegersberg, Noordwijk, Scheveningen, Schagen, Wateringen en Laren.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.