Travel Trend: focus op Canada en Florida - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travel Trend: focus op Canada en Florida

Door: | 6 december, 2017

Travel Trend zet volgend jaar zomer in op Canada en Florida. In Canada worden extra campertours met gereserveerde kampeerplekken gelanceerd, zegt Travel Trend bij de bekendmaking van het zomernieuws 2018.

Campertours met gereserveerde kampeerplekken waren al populair in de VS en het westen van Canada, maar nu biedt de Canadian Adventure Campertour deze optie ook in het oosten van Canada. Vooral voor reizigers die aan de schoolvakanties gebonden zijn, is dit een ontspannen manier van reizen.
Aangezien het zomerseizoen in Canada kort is, kan de druk op campings groot zijn. Op de bonnefooi met de camper reizen is dan geen goed idee, zegt de touroperator. Tevens is het aanbod in Canada uitgebreid met een City Highlights by Train reis vanuit Toronto en autorondreizen met verblijf in bed & breakfasts.

Met de uitbreiding van het aanbod ‘Kids Go’ reizen richt Travel Trend zich meer op de gezinsmarkt. Nieuw in zomer 2018 is de Kids Go Florida reis. Het ‘Kids Go’ concept is inmiddels op diverse bestemmingen geïntroduceerd, waaronder naast de VS en Canada ook Australië, Costa Rica, Suriname, Zuid-Afrika en Namibië. Deze reizen hebben een rustiger reistempo, bieden activiteiten voor kinderen en veelal overnachting in gezinskamers.
Reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland zijn al boekbaar tot en met maart 2019. Speciaal aanbevolen is de G’Day Sunshine autorondreis, waar nu ook de mogelijkheid is om onderweg te overnachten in appartementen, gericht op het toenemende aantal gezinnen dat Australië als vakantiebestemming kiest voor de zomer.

(Visited 208 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel