Travel Club gaat extra ANVR-contributie niet doorbelasten - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

58

days
Scroll naar boven

Top

Travel Club gaat extra ANVR-contributie niet doorbelasten

Door: | 11 januari, 2019

The Travel Club gaat de ANVR-contributie van 100 euro per ZRA niet doorbelasten aan de eigen ZRA’s. Dat heeft directeur Jeannie Vincent vrijdagavond aan de aangesloten ZRO ‘s (zelfstandig reisondernemers) laten weten.

Dat betekent voor The Travel Club een extra kostenpost van circa 38.000 euro. ‘De deal is dat wij vanuit de afdracht per boeking van de aangesloten ZRA’s de ANVR-contributie financieren. Oftewel, deze extra kosten van 38.000 nemen wij voor onze rekening’, zegt Vincent desgevraagd.
In haar mail aan de ZRA’s schrijft ze: ‘We zullen dit NIET doorbelasten aan jullie. En ook de komende jaren niet. En dat kan ook financieel dankzij de groei van de keten in aantal en in omzet.’

De totale keten telt momenteel 380 reisadviseurs, met de ZRA-labels The Travel Club, YourTravel, United Travel, The Travel Club Business en YourTravel Business. Eerder deze week lanceerde Vincent het label HolidayPlanners, voor reisadviseurs die de volledige focus willen leggen op verkoop en/of weinig affiniteit hebben met de reisbureau-administratie of die het ZRA-schap in eerste instantie nog willen combineren met een parttime baan.

Foto: Jeannie Vincent en Martine de Knoop van The Travel Club.

(Visited 468 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel