Transavia lanceert app voor entertainment - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Transavia lanceert app voor entertainment

Door: | 5 juni, 2015

Transavia heeft een app gelanceerd waarmee passagiers films en series kunnen downloaden op hun eigen mobiele telefoon of tablet en deze tijdens de vlucht kunnen bekijken. De Transavia Entertainment App is beschikbaar voor alle passagiers, ook voor klanten die boeken via een touroperator. De app is beschikbaar voor iOS en Android en tijdelijk gratis.

‘De ontwikkeling van de entertainment app draagt bij aan de ambitie van Transavia om de nummer 1 low cost airline in Europa te worden, die toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen’, zegt Roy Scheerder, commercieel directeur van Transavia. ‘Daarbij staan gastvrijheid, passagiersbeleving en digitale slimme oplossingen voorop. Goed entertainment aan boord versterkt een positieve reisbeleving. Transavia maakt die beleving nu heel persoonlijk, dankzij de nieuwste digitale mogelijkheden.’

Gewicht
Door over te gaan van het oude systeem via schermpjes aan boord naar deze moderne, digitale manier van inflight entertainment bespaart Transavia ook op gewicht. Hiermee wordt de vloot efficiënter en duurzamer.
Transavia claimt met de app de beste entertainmentbeleving aan boord te bieden. De app biedt toegang tot 100 films en tv-series, met regelmatig wisselend aanbod, van komedie, drama en actiefilms tot kinderfilms en klassiekers.

Favoriet
Een directe link naar de app staat op de website van Transavia, die ook is te vinden in de Apple Store en Google Play. De passagier kan de app downloaden op zijn eigen apparaat en vervolgens inloggen met het boekingsnummer en zijn naam. Voor vertrek kan de passagier vijf van zijn favoriete keuzes downloaden. De betaalde versie van de entertainment app kost 3 euro per persoon per enkele reis. De passagier betaalt dan voor de toegang, ongeacht hoeveel films hij download, met een maximum van 5.
De entertainment app is beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Italiaans en zeer binnenkort ook in het Portugees.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties