Transavia in de zomer naar ruim 60 bestemmingen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Transavia in de zomer naar ruim 60 bestemmingen

Door: | 16 juni, 2020

Transavia breidt vanaf 2 juli het aantal bestemmingen fors uit. In totaal vliegt Transavia in de zomermaanden juli en augustus op ruim zestig bestemmingen.

Het gaat om bestemmingen in onder andere Spanje, Griekenland, Portugal, Cyprus, Italië, Kroatië en Slovenië.

Wel wordt de frequentie van deze bestemmingen aangepast. Dat betekent dat niet alle vluchten naar de bestemmingen worden gevlogen. Op de website staat het volledige overzicht van de bestemmingen die worden gevlogen in juli én augustus.

Vanaf juni wordt al naar 24 bestemmingen gevlogen in Portugal, Spanje, Griekenland, Italië, IJsland, Servië, Slovenië en Kroatië. ‘We zijn blij dat we steeds meer passagiers naar een groter aantal bestemmingen kunnen brengen’, zegt Marcel de Nooijer, CEO van Transavia.

‘We zijn ons ervan bewust dat veel van onze passagiers de afgelopen weken in onzekerheid hebben geleefd. We hebben er heel hard aan gewerkt om duidelijkheid te kunnen geven over de hele zomerperiode. We kijken ernaar uit onze passagiers weer aan boord te verwelkomen.’

Ook zal een aantal bestemmingen worden geannuleerd voor de maanden juli en augustus. Dat gaat onder andere om Libanon, Jordanië, Stockholm, Kopenhagen, Krakau en Praag. Reisrestricties en de versoepeling van maatregelen waren voor deze bestemmingen nog te onduidelijk om zekerheid te kunnen bieden voor de zomerperiode, zegt Transavia.

Alle passagiers worden de komende dagen geïnformeerd over het wel of niet doorgaan van hun vlucht. Ook staat het volledige vluchtschema in de boekingsmodule van Transavia. Hier kunnen alle vluchten worden geboekt. Passagiers van wie de vlucht is geannuleerd, maar de bestemming wel wordt gevlogen, worden waar mogelijk omgeboekt naar een andere vluchtdatum of – tijdstip.

Wel benadrukt Transavia dat eventuele aanscherping of aanpassing van restricties in landen vanwege het coronavirus kunnen betekenen dat aanpassing van het vluchtschema noodzakelijk is. (Foto Transavia)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.