Transavia in de zomer naar Lamezia Terme - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Transavia in de zomer naar Lamezia Terme

Door: | 22 november, 2017

Lamezia Terme, in de laars van Italië, is de nieuwe bestemming van Transavia voor zomer 2018. Lamezia Terme, dat elke zondag vanaf Rotterdam Airport wordt aangeboden, is de elfde bestemming in Italië van Transavia volgend jaar zomer.

Met het nieuwe zomerschema, dat op 3 april ingaat en loopt tot en met 31 oktober 2018, zijn bij Transavia vanuit Nederland bijna 80 bestemmingen direct boekbaar. Er worden meer dan 100 routes aangeboden. Transavia heeft in 2018 een uitgebreid aanbod aan zonbestemmingen in Europa. Naast Faro en Girona worden Griekse Eilanden als Kos, Zakynthos en Kreta vaak bediend.

Lamezia Terme ligt in het hart van het Middellandse Zeegebied. Volgens Transavia is het een ideale bestemming voor een korte trip of voor een langere vakantie aan de Italiaanse kust. De bestemming ligt tussen de kliffen van de Tyrreense kust en het Sila-gebergte.
In de omgeving zijn baaien met parelwitte stranden te bezoeken tot Griekse- en Romeinse tempels. Tickets voor Lamezia Terme zijn te boeken vanaf 33 euro (enkele reis).

Deel dit artikel