Thuisvaccinatie.nl behaalt kwaliteitscertificaat - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thuisvaccinatie.nl behaalt kwaliteitscertificaat

Door: | 25 augustus, 2014

Thuisvaccinatie.nl heeft het prestigieuze HKZ-certificaat behaald. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector.

Organisaties die het keurmerk mogen voeren, hebben de zaken intern goed op orde en stellen klanten centraal. Daarnaast werken zij voortdurend aan verbetering van aanbod en voldoen zij aan alle eisen die door de sector worden gesteld.

Tevreden
‘Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop. Het HKZ-certificaat bewijst dit zonder meer’, zegt Siu-Fung Chan, directeur van Thuisvaccinatie.nl. Chan en zijn team hebben ongeveer negen maanden gewerkt aan het kwaliteitssysteem van Thuisvaccinatie.nl. ‘Natuurlijk is het opstellen, en vooral het implementeren, van zo’n systeem een behoorlijke klus. Maar dat is het allemaal waard. Dankzij ons systeem kunnen wij veel transparanter en efficiënter werken. Dat heeft veel voordelen voor ons, maar ook voor onze klanten’, vertelt Chan.
Het HKZ-certificaat is drie jaar geldig. In de tussentijd wordt het bedrijf minimaal één keer per jaar getoetst om het keurmerk te behouden.

Door Jaimy Visser

© 2014 TravMedia Company Hilversum. Alle rechten voorbehouden

Deel dit artikel