Thomas Cook: Zoover Gold Award voor hotel Playa Pocillos - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thomas Cook: Zoover Gold Award voor hotel Playa Pocillos

Door: | 10 januari, 2019

Het smartline hotel Playa Pocillos op Lanzarote, onderdeel van Thomas Cook Hotels & Resorts, heeft op de Vakantiebeurs de Zoover Gold Award. Het hotel schaart zich daarmee bij de beste accommodaties in Europa.

Het hotelconcept smartline staat bekend als een kwalitatief hotel tegen een betaalbare prijs. De hotels hebben alles wat de reiziger nodig heeft; niet meer, niet minder. Alle smartline hotels hebben 3- of 4-sterren, waardoor de reiziger voor deze betaalbare prijs wel verzekerd is van een verzorgde, kwalitatieve vakantie met oog voor detail, zegt Thomas Cook.
Smartline Playa Pocillos ligt op Lanzarote, een van de populairste vakantiebestemmingen bij Thomas Cook. Het hotel is onlangs helemaal opgefrist en voorzien van een modern design.

‘Met een algemene beoordeling van een 9.2 en daaropvolgend de Zoover Gold Award wordt het hotel daar nu rijkelijk voor beloond’, zegt Ronald van Bruchem, Manager Business Development van Thomas Cook. ‘Deze Zoover Gold Award is wederom een prachtige erkenning voor onze eigen hotels die letterlijk en figuurlijk in het hart van onze strategie staan. Ik ben daar persoonlijk hartstikke trots op, want hiervoor zetten we ons met z’n allen in. Ik vind het fijn dat ik vandaag namens de Nederlandse hoteldirecteur van smartline Playa Pocillos de award in ontvangst van mag nemen.’

Foto: Christophe Lievens (Retail en Marketingmanager voor Hotels & Resorts) en Ronald van Bruchem.

(Visited 187 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel