Thomas Cook opent stadshotel op Rhodos - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thomas Cook opent stadshotel op Rhodos

Door: | 13 augustus, 2019

Thomas Cook heeft zijn achtste Cook’s Club hotel geopend – een 18-kamer stadshotel in het hart van de oude binnenstad van Rhodos. Dit is het laatste hotel dat Thomas Cook deze zomer zal openen. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van vele hotelopeningen, wat aangeeft dat de reisorganisatie in een hogere versnelling is getreden om de strategie verder te implementeren.

Het urban boetiekhotel brengt het tropische Cook’s Club design naar het centrum van Rhodos met een rooftop pool én bar op het dak met een prachtig uitzicht over de stad. Naast de verschillende kamertypes is er ook een suite met een panoramisch balkon. Het hotel is het hele jaar door geopend voor reizigers die het eiland willen bezoeken in de zomer maar ook buiten het zomerseizoen, en de bar op het dak zal open zijn voor zowel hotelgasten als niet-hotelgasten.

Enric Noguer, chief officer van Hotels en Resort bij Thomas Cook: ‘Toen we twee jaar geleden Cook’s Club lanceerden, brachten we urban designhotels naar het strand. Nu, met de opening van ons eerste stadshotel aan het strand kijken we ernaar uit om dit als voorbeeld te gebruiken voor de uitbreiding van Cook’s Club naar andere populaire zon- en strandbestemmingen’.

Cook’s Club City Beach Rhodos is de laatste in de rij dit jaar en volgt na de hotelopeningen in Turkije, Spanje, Griekenland, Egypte en Bulgarije. Het eerste hotel uit de Cook’s Club collectie in Chersonissos, Kreta, werd in 2018 geopend.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel