Sunweb Group verkort termijn restbetaling voor reizigers - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunweb Group verkort termijn restbetaling voor reizigers

Door: | 24 maart, 2020

Om klanten tegemoet te komen, heeft Sunweb Group besloten om de restbetaling – het bedrag dat een klant nog dient te betalen voor vertrek – tijdelijk aan te passen van 6 weken naar slechts 2 weken voor vertrek. Dit geldt voor alle vlieg- en wintersportvakanties van alle merken binnen Sunweb Group.

Onder Sunweb Group vallen in Nederland de merken Sunweb, Eliza was here, Primavera en Gogo. Hugo van Drie, Head of Sunweb Sun NL: ‘Voor iedereen is dit een onzekere tijd. Wij blijven uiteraard de ontwikkelingen en de adviezen van de autoriteiten opvolgen. Wij begrijpen dat klanten vragen hebben over de betaling van hun toekomstige vakantie. Om die reden komen we onze klanten tegemoet en passen wij tijdelijk onze termijn voor de restbetaling aan van 6 weken naar 2 weken voor vertrek.’

Sunweb Group verzekert klanten dat de reeds betaalde reissom in geen enkel geval kwijt is. Mocht een vakantie ten gevolge van het coronavirus alsnog door de reisorganisatie worden geannuleerd, dan ontvangt de klant het reeds betaalde bedrag als tegoed voor een volgende vakantie (door middel van de corona-voucher). Deze oplossing wordt ondersteund door de ANVR en het SGR staat garant voor het volledige bedrag en de volledige geldigheidsperiode van deze vouchers.
De voucher is geldig voor boekingen gemaakt binnen één jaar na uitgifte, voor een bestemming (zowel zon- als wintersportvakanties) en vertrekperiode naar keuze. De corona-voucher geeft recht op het boeken van elke pakketreis die wordt aangeboden door een van de vakantiemerken van Sunweb Group.

Kosteloos annuleren zorgpersoneel
Vorige week paste Sunweb Group zijn annuleringsbeleid al aan voor zorgpersoneel waarbij het verlof is ingetrokken. Nederlanders die in de zorg werken en een vakantie geboekt hebben bij een van de merken van Sunweb Group, kunnen tot en met 30 april kosteloos hun vakantie annuleren. Zij ontvangen het reeds betaalde bedrag als tegoed in de vorm van een corona-voucher. Meer informatie over de maatregel is via deze link te vinden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties